Яке сьогодні свято заборона свято прикмети

Чому 12 серпня не можна байдикувати і чим це загрожує: яке сьогодні свято

Сейчас читают: 615
hochu.ua

У суботу, 12 серпня 2023 року, що віряни відзначають День пам'яті апостолів Сили, Силуана, Андроніка та тих, що з ними. Що це за свято, що не можна робити цього дня, а також про головні його традиції розповідаємо в цьому матеріалі на HOCHU.ua!У церковному календарі 12 серпня відзначається День пам'яті апостолів Сили, Силуана, Андроніка та інших.

Ці апостоли були членами 70, які поширювали Слово Боже серед людей. Сила та Силуан, серед інших, часто проповідували разом з апостолом Павлом.

Згодом Сила став єпископом у Коринті, а Силуан зайняв кафедру епископа у Фессалоніці. Апостол Андронік проповідував разом зі своєю сподвижницею.

Читати також Професійні та державні свята України в серпні 2023 року Читати також Місячний календар здоров'я та краси на серпень 2023: вдалі та небезпечні дні для догляду за собою Також дізнайтеся, якого числа Перший Спас 2023.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA