Під якими назвами на упаковці виробники "ховають" цукор: повний список

Сейчас читают: 470
hochu.ua

Всі знають, що друга назва цукру - "солодка смерть". Цукор викликає звикання, тому нам так складно від нього відмовитися. Та це й не обов’язково - достатньо просто зменшити його кількість у раціоні.

Проте зробити це не так вже й просто, оскільки деякі виробники фактично обманюють споживачів, уникаючи у складі своїх продуктів слова "цукор" і замінюючи його на один із десятків можливих синонімів, передає woman.ua.

Аби ви були у всеозброєнні й завжди могли точно знати, що саме купуєте, наводимо повний список слів-обманок, під якими ховається той самий цукор.

Читати також Чому не можна пити солодку воду? Відповідь дієтолога Читати також Здорова їжа — не завжди здорова: дієтолог розвіяла міфи про корисні продукти Раніше ми розповідали про натуральні і штучні замінники цукру: яка між ними різниця, які бувають види і на чому краще зупинитися, якщо ви вирішили відмовитися від цукру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA