музика Нео прем'єра

Через 18 років гурт AVIATOR перезаписав хіт "Возвращайся" українською мовою (ВІДЕО)

Сейчас читают: 691
hochu.ua

Учасники українського гурту AVIATOR здивували шанувальників нещодавнім релізом. Музиканти випустили українську версію своєї легендарної пісні "Возвращайся", яка була випущена 18 років тому.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На YouTube-каналі AVIATOR відбулася прем'єра пісні "Повертайся". Учасники гурту вирішили дати "нове життя" композиції, переклавши її українською мовою.

Вперше пісню було виконано 2005 року на гала-концерті проєкту Шанс і, за реакцією соцмереж, через 18 років її актуальність досі не минула.Дякую ЗСУ за можливість створювати музику.

Особливо, коли улюблені пісні набувають нового змісту,— прокоментували прем'єру учасники AVIATOR. Читати також Тіна Кароль перезаписала кліп на пісню "Honey & МЕД" після скандалу з росіянами (ВІДЕО) У коментарях користувачі Мережі зазначили, що їм сподобалося нове звучання, а за теперішніх часів пісня і зовсім набула іншого сенсу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA