Нео

Колола ботокс 16 років: журналістка показала, на що перетворилося її обличчя

Сейчас читают: 837
hochu.ua

Британська письменниця та журналістка Кейт Спайсер розповіла свою історію про те, як упродовж 16 років зверталася до послуг косметолога.

Так, вона колола ботокс та філери. Однак зараз 53-річна жінка вирішила відмовитись від усіляких ін'єкцій. Деталі – у матеріалі HOCHU.ua!За словами Кейт Спайсер, її залежність від ін'єкцій з'явилася у 38-річному віці.

Їй не подобалося своє відображення в дзеркалі, тому вирішила збільшити губи, щоб бути привабливішою, ба більше, щоб приховати синці зважилася лягти під ніж хірурга, їй перенесла жир із живота в область під очима.

Читати також Вульгарність, самолюбування і цицьки: Тіну Кароль жорстко зацькували в Instagram Протягом наступного десятиліття мій режим догляду був таким самим, як і раніше, за винятком того, що тепер він включав ботокс і шкірний наповнювач за ціною, яка починалася приблизно з 700 фунтів стерлінгів (830 доларів) на рік і зросла до 4000 фунтів стерлінгів.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA