шоу війна новини Максим Галкін

Максим Галкін вимагає через суд зняти з нього статус іноагента

Сейчас читают: 986
hochu.ua

Судячи з повідомлень росЗМІ, Максим Галкін уже не так радіє статусу іноагента, як це було в перші дні. Через вісім місяців після того, як російського гумориста внесли до реєстру мін'юсту, він зажадав позбавити його статусу іноземного агента у рф.

Деталі дізнайтеся на HOCHU.ua!За даними російських ЗМІ, Максим ще 11 травня подав позов проти мін'юсту рф з вимогою виключити його зі списку іноагентів.

Позбутися статусу "небажаної персони" артист вирішив через Замоскворецький суд москви. Нагадаємо, що Галкін спочатку радів особливому статусу в росії, назвавши це досягненням.

Тоді він заявив, що має повне право висловлювати свою думку щодо війни, адже вона не продається. Читати також "Долина між надгробками полізе": Максим Галкін публічно висміяв артистів-путіністів Зазначимо, на початку повномасштабного російського вторгнення Максим Галкін відкрито виступив проти війни та засудив путінський режим.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA