губка чистий дім прибирання

Стільки років користуємось і не знали: чому кухонні губки мають різні кольори?

Сейчас читают: 133
hochu.ua

Зазвичай у пачках продається кілька губок, кожна з яких має свій колір. Портал Global happenings опублікував цікаву інформацію.

Виявляється, весь цей час ми користувалися неправильно цими губками. Читати також Як видалити плями з паркету: найкращі народні способи та один секретний засіб Ви могли б подумати, що кольори різні, щоб ми не плутали, якою губкою мили посуд, якою протирали поверхню плити, а якою збирали крихти зі столу.

У цьому також є свій сенс, але все не так просто. Виявляється, таким чином губки відрізняються за жорсткістю і від цього залежить призначення губки.Кухонна губка складається з двох частин: поролону, який добре піниться і допомагає змити забруднення та твердішої частини, вона називається скотч-брайт і призначена для більш серйозних забруднень.

Так ось, кожен колір губки має свої відмінності:Вибирайте якісні губки надійних виробників, які справді дотримуються цієї класифікації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA