макияж Нео

Cелфі зі спальні, що надихнуло Dior на подіумний макіяж

Сейчас читают: 823
vogue.ua

Як переосмислити макіяж з класичними стрілками? Наслідуємо приклад візажиста Dior Пітера Філіпса, завдяки якому млосний і вабливий котячий погляд отримав нове життя.

На показі Dior весна-літо 2023, лінії, проведені по верхньому і нижньому контуру вій, зустрілися у внутрішніх куточках очей в тонкому, але виразному перехресному візерунку, який Філіпс назвав символічним. "Раніше митці позначали свої вироби хрестами та іншими символами, але це також дуже практичний спосіб намалювати стрілки на очах", – каже він.

І це є доречним, оскільки колекція була натхненна королевою Катериною Медичі, яка правила Францією у XVI сторіччі. "Інша причина – Стелла Лючія – одна з моделей, що брала участь у показі".

Все почалось з того, що креативна директорка модного думу Dior Марія Грація К'юрі показала Філіпсу фотографію з соцмережі Лючії, і команда вирішила адаптувати цей макіяж для всіх моделей, які брали участь у показі. "Це дуже круто, коли ці два абсолютно протилежних жіночих персонажа надихають нас на створення образу, – каже Пітер. – У нас є історична постать та молода сучасна дівчина, яка робить селфі у своїй спальні та завантажує їх у соцмережі".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA