Белла Хадид макияж Нео Белла Хадид

Bella! – Візажистка Белли Гадід розкриває секрети макіяжу моделі

Сейчас читают: 600
vogue.ua

У грі в асоціації одразу за "Белла Гадід" слідуватиме "бездоганна шкіра" – обидва поняття йдуть рука об руку. Але якщо ви думали, що шкіра моделі ідеальна щодня і краще вже нема куди, – зачекайте, доки не побачите, як зіркова візажистка Ніккі Вольф застосовує свою магію.

Напередодні Паризького тижня моди Вольф створила для Гадід сучасний б’юті-образ 1990-х – поєднання ідеальної шкіри та легкої тонкої підводки.

Мрійливий – це нічого не сказати. Ось як вона цього досягла. "Белла хотіла мати гарний й невимушений природній вигляд, тому я вдосконалила шкіру за допомогою вельми легкої тональної бази, просто додавши консилер там, де це було необхідно, – шкіра одразу отримала бездоганний та водночас гарантовано природній вигляд.

Потім я додала на вилиці хайлайтер, майже прозорий, щоб створити справжнє сяйво на  шкірі, після чого для конутурування використала кремові формули для контуру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA