знаменитости Нео

19 разів, коли знаменитості з'являлися без макіяжу

Сейчас читают: 537
vogue.ua

Спосіб життя знаменитостей — це не тільки червоні килими, свята і шопінг у неробочий час. Коли у них немає часу, під рукою немає гламурної команди, яка б зробила їм зачіску та макіяж, їм також подобається ходити з оголеними обличчями та без макіяжу.

Іноді зірки відзначають ці моменти одним-двома селфі, демонструючи свою справжню шкіру – плями, темні кола та інше – в Instagram.

Селфі без макіяжу дозволяє нам побачити наших улюблених зірок такими, якими вони є насправді – і хоча багато хто, природно, генетично благословенні, – а їм набрати більше балів в соцмережах.

Незалежно від того, чи це Ель Фаннінг, яка демонструє свою шкіру, схильну до екземи ("екзема, але нанесіть тіні для повік", — пише вона в Instagram), або Адель, яка святкує отримання нагороди в спортивних штанях і без фірмової підводки, нижче Vogue показує деякі з найбільш пам’ятних моментів, коли знаменитостей з"являлися без мейкапу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA