люди фразы премьера

"Будемо танцювати": учасник гурту DZIDZIO презентував свій перший трек (+ексклюзивний коментар)

Сейчас читают: 724
hochu.ua

Орест Галицький, учасник гурту DZIDZIO та музикант Іріна Білик презентував україномовну пісню "Будемо танцювати". Подробиці читайте далі в нашому матеріалі.Артист вперше заспівав після тривалої праці над своїми авторськими інструментальними треками.Текстом нової пісні Орест намагається передати цінність нашого життя і всього, що нас оточує, що ми маємо.

Також звертає увагу своїх слухачів, що важливо не вчора і не завтра, а те, як ми живемо сьогодні.Кожного разу, коли я показував комусь свої інструментальні треки, часто чув одне і те ж запитання: "А це без голосу"?, "Ти тут тільки граєш, а чому не співаєш"?

Саме такі фрази стали для мене мотивацією зробити більше! — коментує музикант.Колись в моїх думках з’явилась фраза "Ми будем танцювати, поки маємо час", саме цей посил я захотів розгорнути, передати людям і звернути їхню увагу на те, наскільки ми щасливі, що живемо, радіємо і любимо, — доповнює Орест.Редакція HOCHU також вирішила задати артисту декілька запитань.Наснагу можна взяти з

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA