Сериал Кино премьера Шоу-бизнес

"Секс, Інста і ЗНО": вийшов заголовний трек нового серіалу (ПРЕМ'ЄРА)

Сейчас читают: 423
hochu.ua

У нас зявилася нова порція музичних новин. Цього тижня вийшов заголовний трек нового серіалу "Секс, Інста і ЗНО". Зустрічайте новинку на HOCHU.ua!25 листопада 2020 року на відеоплатформі 1+1 video відбудеться прем’єра серіалу "Секс, Інста і ЗНО" від 1+1 DigitalStudios.

Наприкінці жовтня команда проєкту представила тизер серіалу, а 16 листопада відбувся реліз заголовного треку і саундтреку серіалу.

Вони вже доступні на музичних стрімінгових сервісах.Заголовний трек із назвою "ZNO" виконує гурт "Вагоновожатые". Автор слів, фронтмен гурту Антон Слєпаков речитативом на фоні запального брейкбіту розповідає про всі труднощі підліткового життя, з якими за сюжетом серіалу стикаються його герої.

Досить смішно і безглуздо видавати себе за такого "вічного підлітка" і "свого хлопця", козиряти, що ти з молоддю на "ти". При цьому в їхніх очах виглядати придурошним старпером.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA