Massimo Dutti Love Republic Китай Туреччина місто Москва одяг ринок Massimo Dutti Love Republic Китай Туреччина місто Москва

Бренди Bershka, Zara та Pull&Bear повертаються на російський ринок

Сейчас читают: 581
womo.ua

З квітня 2023 року магазини брендів знову запрацюють в Росії під іншими назвами. Про це повідомляє видання Meduza, посилаючись на «Москва 24».

За словами джерела, виробництво одягу організували в Туреччині та Китаї. Відкриття відповідних магазинів у росії перенесли на квітень через масштабні землетруси в Туреччині та Сирії. Читайте також: Український бренд SPOGAD створив прикраси із переробленого пластику Магазини Bershka у рф називатимуться Ecru, Pull&Bear — DUB, а Zara — Maag. Читайте також: Найкращі образи від українських дизайнерів до Міжнародного жіночого дня Крім того, повідомляється, що російський фешн-холдинг Melon Fashion Group (Love Republic, Zarina, Befree) незабаром виведе на ринок нову мережу магазинів одягу сегмента «Доступний преміум» — Idol.

Вона нібито покликана замінити на ринку бренд Massimo Dutti, що належить компанії Inditex, яка пішла з Росії після початку повномасштабного вторгнення в Україну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA