Украина благотворительность рак груди Украина

Revitalash та фонд Квітна презентували кампейн у підтримку боротьби з раком грудей

Сейчас читают: 389
cosmo.com.ua

Першопричина заснування компанії RevitaLash® Cosmetics 一 це кохання подружньої пари й величезне бажання чоловіка допомогти дружині почуватися більш привабливою під час її відважної боротьби з раком молочної залози.

Дотримуючись обітниці Eternally Pink, ми вшановуємо сміливість і силу духу нашої співзасновниці, Ґейл Брінкенгофф, та інших жінок по всьому світу, які зіткнулись з цією хворобою.

Компанія RevitaLash® Cosmetics робить внески в фонди боротьби з раком протягом цілого року та щороку проводить програму Greater Giving, яка присвячена Всесвітньому місяцю поінформованості про рак грудей.

Вже другий рік поспіль у жовтні офіційний дистриб`ютор бренду Revitalash® Ukraine в Україні, компанія Starlit, разом із головним офісом передають фінансові пожертви українському благодійному фонду Квітна, що опікується жінками з раком молочної залози.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA