Банки що подивитися добірка добірка фільмів

Банкуємо! Топ-7 цікавих фільмів про банки, банківських співробітників, гроші та пограбування (ВІДЕО)

Сейчас читают: 749
hochu.ua

Кожний з нас – трохи банківський службовець. Адже вони мають справу із грошима, а хто з нас не відчуває ніжність до цих чудових державних "паперців", що дарують великі можливості та відкривають нові горизонти?

Тож, ми щиро вітаємо банківських клерків з їхнім святом (відзначається 20 травня, тому в цей день, про всяк випадок, вам не варто оформлювати собі кредит) і даруємо усім добірку захоплюючих фільмів про банкірів та інших зберігачів незламних сейфів та наших капіталів!

Читати також Неймовірні леді у білому – закохують, зцілюють і вбивають: ТОП-7 фільмів про медсестер (ВІДЕО) Той рідкісний випадок, коли фільм розповідає не про пограбування банку, або безжальних ділків, які за прострочений платіж здеруть з бідолашних боржників останню сорочку разом зі штанами.

Ні, це історія двох афроамериканців (Семюел Л. Джексон та Ентоні Макі), що будують власну бізнес-імперію в Америці часів "все тільки для білих" (події відбуваються у 50-х).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA