місто Львів Скандал сексизм МОЗ місто Львів

Сексистський скандал у Львівському медуніверситеті: МОЗ звільнило ректора

Сейчас читают: 293
womo.ua

Ректора Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького Бориса Зіменковського, який дозволяв собі сексистські висловлювання та глузування під час розподілу випускників в інтернатуру, звільнило Міністерство охорони здоров’я України.

Про це повідомляє МОЗ. Нагадаємо, що минулого місяця студенти Львівського медуніверситету після розподілення на інтернатуру поскаржилися на образливі й сексистські жарти з боку адміністрації освітнього закладу.

Одна зі студенток, Марія Грищук, опублікувала відео з розподільної конференції, на яких чутно, як ректор університету Борис Зіменковський коментує прізвища студенток і їхню обрану спеціалізацію.

Деякі члени комісії підтримували його жарти. Читайте також: росіяни обстріляли ракетами Львів: є загиблі та травмовані Зокрема, Зіменковський прокоментував рішення однієї зі студенток обрати хірургічне спрямування: «Жінка, а хоче різати… Сумне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA