їжа овочі зберігання цибуля

Без плісняви і м’якості: хитрий спосіб зберігання цибулі

Сейчас читают: 152
hochu.ua

Ми розповідали, як правильно заморозити кукурудзу на зиму. Одним із найпоширеніших овочів у кулінарії є цибуля. Це незамінний інгредієнт, який додає стравам особливого смаку та аромату.Однак, щоб вона зберегла свої корисні властивості та текстуру, як її правильно зберігати у домашніх умовах.

Про одне таке ідеальне місце для цибулі розповіли на порталі Ukr.Media. Читати також З такою піцою ви забудете про доставки: фантастична страва з картоплі (РЕЦЕПТ) Логічним рішенням здається помістити цей овоч у холодильник.

Але таке зберігання може призвести до того, що овоч стане м'яким або сирим.Будь-який вид цибулі - коричневу, червону, білу - найкраще розміщувати в темному, прохолодному та сухому місці з гарною вентиляцією.

Кухонна шафа підходить, але намагайтеся обирати полиці, які знаходяться якомога далі від плити і духовки. Це може призвести до коливань температури і створить потенційно вологе середовище.Найкраще підходять гаражі і підвали.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA