Маша Єфросиніна новини шоубізнес річниця Маша Єфросиніна

Без святкування. Маша Єфросиніна із сумом повідомила, що 20-ту річницю весілля зустріне в самоті

Сейчас читают: 708
hochu.ua

Популярна українська телеведуча Маша Єфросиніна, яка нещодавно показала, як провела вихідний з чоловіком-військовослужбовцем, розповіла, що вони з коханим мали би відзначати 20-ту річницю спільного життя.

Жінка разом зі своїм обранцем Тимуром Хромаєвим хотіла влаштувати справжнє свято, однак не склалося, так як гадалося, адже коханого Єфросиніної не буде поруч з нею в цей день.Щемливий ролик з приводу цієї сумної новини знаменитість опублікувала у себе в Instagram.

Телеведуча пригадала часи, коли виходила заміж за Тимура та проілюструвала кадри з їхнього спільного щасливого життя. Читати також "Ніхто до неї не до*бувався": Юрій Горбунов уперше висловився про конфлікт із Машею Єфросиніною Як виявилося, пара коли одружувалася, то вже тоді планувала, як святкуватиме 20-ту річницю весілля.

З приводу цього Єфросиніна написала:Святкування нашої 20-ої річниці, на яке ми не заслужили... Бо його не буде. Двадцять років тому, під час нашого казкового весілля, Тимур прошепотів мені на вухо: "На 20-ту річницю зробимо свято ще крутіше!".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA