люди контакт

Babyliss презентує оновлену лінійку техніки догляду за волоссям

Сейчас читают: 654
beauty.ua

Фени, стайлери, плойки, машинки для стрижки, ножиці й тримери — бренд випускає повний асортимент техніки для створення зачісок і індивідуального стилю.Цього року Babyliss пройшов процес ребрендингу й восени презентував українському ринку оновлений асортимент приборів для жінок.Новий дизайн техніки й упаковки націлений на молодих за духом людей, що слідкують за фешн-трендами й прагнуть до самовираження через зовнішній вигляд.

Дизайнери Babyliss  зробили ставку на контраст - спокійних кольорів із яскравими, матових поверхонь із глянцевими, пластику з металом.

При цьому помітна повага до історії бренду, адже він турбується про волосся вже трьох поколінь жінок. До оновленої лінійки увійшли фени, фен-щітки, випрямлячі, автоплойки, плойки, щипці гофре та smart-дзеркала.

Пристрої створені з думкою про те, щоби процес стайлингу був максимально швидким, зручним і безпечним для волосся. Так, у своїх фенах Babyliss використовує професійні швидкі двигуни типу АС, а для щипців і плойок — унікальні

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA