уроки

Бренд жіночого одягу VOVK презентує новий Campaign Autumn-Winter 2021

Сейчас читают: 541
beauty.ua

Бренд жіночого одягу VOVK презентує новий Campaign Autumn-Winter 2021. Осіння рекламна компанія — це заклик не втрачати своє внутрішнє "Я", позбутися нарешті всіх існуючих кордонів і стереотипів і насолодитися нарешті свободою, відчувши і зрозумівши справжню себе.

Всі ми змінюємося, підлаштовуючись під нові обставини, які нам диктує світ. Пандемії, природні катаклізми, соціальні проблеми і війни не можуть залишати нас байдужими і в стороні, вимагаючи певної соціальної позиції.

Від нас залежить майбутнє світу, тому важливо мислити глобально, позбавлятися від стереотипів, памʼятати уроки минулого і не втрачати в собі щось справжнє, яке так важливо і потрібно!

Новий Campaign Autumn-Winter 2021 про свободу вибору і прагнення прийняти себе. Натуральні тканини, еко-шкіра, актуальні кольори, стильні принти і сміливі аксесуари допомагають відкритися собі і світу, відкинувши всі обмеження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA