Max Factor Сша Україна Нео Gillette StandWithUkraine Max Factor Сша Україна

Б'юті-бренди продовжують залишати росію. Серед них – виробник ботокса

Сейчас читают: 537
vogue.ua

Жорсткі санкції торкнулися всіх сфер зовнішньоекономічної діяльності країни-агресора. Про свій намір зупинити співпрацю з російським ринком заявляють дедалі більше компаній.

Серед них – найбільший виробник ботокса та філлерів. Ми ні на що не натякаємо, але хтось скоро здується. AbbVie – біофармацевтична компанія, що виробляє, окрім медпрепаратів для лікування складних хвороб (включаючи рак), ще й препарати для естетичної медицини.

Фактично це найбільший виробник ботоксу в США. Окрім Botox, компанія володіє брендами Juvéderm (найпопулярніші філлери), Kybella (ліполітики), Latisse (неін'єкційні препарати для росту вій) тощо. "Оскільки трагічні події продовжують розгортатися в Україні, AbbVie тимчасово призупинила роботу всіх наших естетичних продуктів в Росії", – йдеться в заяві на сайті компанії.

В Росії виробництва немає. "Ми й надалі будемо стежити за безпекою наших співробітників в Україні", – додає компанія, яка пожертвувала мільйон доларів некомерційним організаціям на допомогу українцям, постраждалим через війну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA