люди контакт Нео

"У мене одразу виникли проблеми, як я увійшла туди:" Юлія Мендель розповіла про конфлікт із командою Зеленського (ВІДЕО)

Сейчас читают: 158
hochu.ua

Експрессекретарка президента України Володимира Зеленського Юлія Мендель повідомила, що під час своєї роботи на посаді мала постійні конфлікти із заступником начальника Офісу Президента України Кирилом Тимошенком.

Подробиці - в нашому матеріалі.Історію про протиріччя з довіреною особою президента Зеленського 36-річна Мендель розповіла в інтерв'ю, YouTube-каналу Аліни Доротюк.

Юлія зізналася, що зіткнулася з проблемами із першого робочого дня. Читати також Інтерв'ю з Володимиром Зеленським із київського метро може отримати премію Еммі-2023 Відома журналістка заявила, що не змогла так як слід поладнати з командою Володимира Олександровича.

Вона була переконана, що у команді президента не було довіри до неї. Я заходжу, я є незнайомою людиною і мене треба перевірити.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA