місто Київ діти виставка куди піти у вихідні дозвілля вибір редакції місто Київ

«Ательє мрій»: в Українському домі відкриється виставка про стійкість дітей під час війни

Сейчас читают: 967
womo.ua

Виставка про мрії та креативність українських дітей під час війни, організована Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), відкриється 22 лютого о 18:00 у Києві в Національному центрі «Український дім».

Діти з усієї України покажуть силу та стійкість через творчість. На виставці представлені спільні експонати дітей та відомих митців і мисткинь Маші Реви, Ксенії Білик, Юрія Болса, Антона Логова, яких об’єднала у спільний простір кураторка та засновниця ГО «Порт культури» Катя Тейлор.

Велика виставкова зала присвячена мистецьким роботам, що створювалися від лютого 2022 року дітьми та молоддю з понад 50 громад України у межах креативних програм від ГО «Культурна платформа Закарпаття» та ЮНІСЕФ.

Артоб’єкти представлені у жанрах: музика, сучасне мистецтво, дизайн, саунд-дизайн, режисура, блогінг. «Кожна дитина має право на щасливе мирне дитинство, — каже Мунір Мамедзаде, голова представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні. — Але українські діти та підлітки  продовжують переживати досвід війни, і, на жаль, ця екстремальна та травматична ситуація стала складовою їхнього повсякденного життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA