парфюм духи аромат недели

Аромати тижня: нова трилогія Cologne forte, Maison Francis Kurkdjian

Сейчас читают: 865
cosmo.com.ua

Коли мова заходить про Maison Francis Kurkdjian, обрати лише один парфум дуже важко: саме тому сьогодні в рубрику “аромат тижня” потрапили одразу три!  Уявіть собі, що примруживши очі, завдяки аромату ви опиняєтесь в неймовірному місці,  наповненому сяючим світлом та прохолодною свіжістю.

Нова трилогія ароматів Cologne forte наповнена вібруючою енергією  калабрійського бергамоту й чуттєвого аккорду мускусу, що сяє в Aqua Universalis, зігріває в Aqua Vitae та має більш фруктове звучання в Aqua Celestia.

Aqua Universalis Cologne forte — це ковток чистого повітря, ніби легкість літнього ранку. Це потужна енергія калабрійського бергамоту та м’якість акорду білого мускусу, що оточує сяючий вихор свіжих білих квітів.

Його промениста аура пробуджує відчуття радості. Aqua Vitae Cologne forte — чуттєвий вибух гарячого повітря, ніби сонячне світло в зеніті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA