Анна Майборода: «З грудня наші військові медики проходять психологічну реабілітацію у Швеції»

Сейчас читают: 803
womo.ua

Війна з російськими загарбниками в Анни Майбороди триває вже дев’ять років – вона почалась для неї теж 24 лютого, але 2014 року.

Тоді окупанти увійшли до Криму та почали утримувати в облозі спочатку українських військових. А потім з гуртожитків ЗСУ не гребували викидати родини тих, хто не перейшов на бік окупантів.

Не давали одягнутись ані вагітним жінкам, ані малечі. Дивитись на те, що відбувається, сидячи перед телевізором, сили вже не було.

І Анна Майборода почала діяти, як волонтер. За роки війни з загарбниками заради порятунку життів наших оборонців довелось подолати волонтерський марафон —  стати Головою правління у Всеукраїнського об’єднання «Патріот», очолити проєкт у Medpatriot.ua, обійняти посаду співголови Ради волонтерів при Міністерстві оборони України та попрацювати двічі радником — у Міністра оборони України Степана Полторака та в РНБО.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA