Washington люди жертва Washington

Анджеліна Джолі відреагувала на смерть вагітної жінки після бомбардування пологового будинку в Маріуполі російськими окупантами

Сейчас читают: 404
cosmo.com.ua

Анджеліна Джолі продовжує послідовно підтримувати Україну, яка протистоїть повномасштабній агресії рф, допомагати українським біженцям та показувати всьому світу, чим насправді є так звана «спеціальна військова операція» кремля.  «Як і багато хто з вас, я молюся за людей в Україні.

Я і мої колеги зосереджені на тому, щоб зробити все можливе для забезпечення захисту і основних прав людини переміщених людей і біженців в регіоні.

Ми вже бачили повідомлення про жертви та людей, які почали залишати свої будинки в пошуках безпеки. Ще занадто рано думати про те, що станеться, але значення цього моменту — для народу України та для міжнародного правопорядку — неможливо переоцінити», — заявила раніше акторка.

А днями зірка повідомила у своїх сторіз з посиланням на видання Washington Post про смерть вагітної жінки та її ненародженого немовляти у Маріуполі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA