Андре Тан Стиль Мода практичні поради Андре Тан

Андре Тан розповів, як створювати класні луки у стилі Old Money: практичні поради

Сейчас читают: 612
hochu.ua

Щоб грамотно підібрати образ в стилі Old Money, спершу потрібно розібратися в його тонкощах. У своєму мікроблозі дизайнер Андре Тан поділився шпаргалкою, яка вам у цьому допоможе.За словами дизайнера Андре Тана, головною “фішкою” цього модного напрямку є стриманість.

Тобто, обираючи стиль Old Money, вам доведеться Важлива й - вона має бути якісною. Тож чудовим вибором стануть речі з твіду, кашеміру та шерсті.

Якщо не можете без принтів - обирайте смужку або горох. Читати також Ці джинси не вийдуть з моди до кінця 2023 року, — Андре Тан В образах Old Money не заведено змішувати занадто багато відтінків.

Віддайте перевагу світлій палітрі, щоб додати своєму вигляду розкішності.Відмовтеся від оверсайзу та деталізації. Єдиним яскравим акцентом, який ви можете собі дозволити, є мінідовжина, але і її потрібно урівноважити стриманим жакетом.Old Money є класичні сорочки, штани зі стрілками, футлярні сукні, джемпери та жилети з трикотажу.Якщо ж ви обираєте тонкі сорочки або блузки, дбайте про те, щоб на них не було защіпок Так, будь-які неакуратності будуть миттєво знецінювати ваш образ.Це пов'язано з тим, що total look прекрасно вписується в стиль Old Money.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA