Андре Тан джинси базовий гардероб Андре Тан

Ці джинси не вийдуть з моди до кінця 2023 року, — Андре Тан

Сейчас читают: 189
hochu.ua

Джинси у гардеробі — це не лише зручна річ, а і базовий елемент одягу для кожної жінки. Вони доречні, універсальні та можуть пасувати до будь-якого верху.

Раніше ми писали про ультрамодні джинси на кожен день, а тепер розкажемо, які фасони не вийдуть з моди до кінця 2023 року. Український модельєр Андре Тан назвав 5 модних джинсів, які залишаться у тренді до кінця 2023 року.

Зі слів дизайнера, джинси — це завжди надійна інвестиція. Читати також Модний серпень 2023: із чим одягнути білі штани, аби виглядати неперевершено (ФОТО) Джинси — це зручний помічник у створені стильного образу, і крім того, з ними завжди є можливість легко змінювати луки,— зазначив Андре Тан.Не вийдуть із моди джинси з низькою талією.

Якщо ви правильно скомбінуєте свій гардероб, такі джинси будуть виглядати на вас бездоганно. Читати також Піджак, джинси та балетки: 10 наймодніших речей, без яких вам не обійтися влітку та восени 2023 року Стильні, універсальні та гарно виглядають джинси, зроблені прямими штанами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA