критика трансгендер ЛГБТ ЛГБТК ЗСУ війна

Американська трансгендерна журналістка стала спікеркою ЗСУ: хейт та реакція Міноборони

Сейчас читают: 223
womo.ua

Американська трансгендерна журналістка Сара Ештон стала спікеркою ЗСУ для західної аудиторії. Вона інформує англомовну аудиторію про війну в Україні та розвінчує російські фейки.

Від цього палало в росіян. У Міноборони прокоментували ситуацію. Про це вона написала у своєму Twitter. Зазначається, що російські пропагандисти зосередились на обговоренні колишньої журналістки, спікерки Сил територіальної оборони України Сари Ештон-Сірілло через її трансгендерність. Читайте також: Нова декларація УПЦ: людина «не повинна вважати власне тіло предметом приватної власності, яким можна розпоряджатися як завгодно» Проте згодом до росіян з гомофобними заявами долучилися «Правий Сектор», лідер ультраконсервативної організації «Традиція і порядок», військовослужбовець Богдан Ходаковський та ще низка українців. Читайте також: Новообраний президент Латвії став першим відкритим президентом-геєм у ЄС Чимало користувачів/ок соцмереж розкритикували їхні висловлювання, зокрема громадська організація «Українські ЛГБТ+ військові за рівні права» звинуватили їх у підіграванні росії.

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр прокоментувала випади російських ЗМІ, зазначивши, що вони лише збільшили аудиторію. Читайте також: Реєстровані партнерства в Україні: Євродепутати закликали Зеленського ухвалити законопроєкт Додамо, Сара Ештон приїхала в Україну у березні 2022 року та розпочала службу у територіальній обороні бойовим медиком.

У лютому цього року вона отримала поранення, а у червні голова пресцентру Сил оборони Олексій Дмитрашківський повідомив про призначення Сари на посаду в новому англомовному проєкті.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA