весілля новини шоубізнес

Майлі Сайрус стала подружкою нареченої на весіллі власної мами (ФОТО)

Сейчас читают: 392
hochu.ua

Мама американської співачки Майлі Сайрус вийшла заміж вдруге. Лише через рік стосунків із зіркою серіалу "Втеча" Домініком Перселлом Тіш Сайрус вирішила одружитися, а головною подружкою нареченої стала її знаменита донька, пісні якої вірусяться у всіх соцмережах.Як повідомляє Daily Mail, пара одружилася на інтимній церемонії в Малібу минулої суботи.

Розділити радісну подію зібралися тільки найближчі Домініка і Тіш, серед яких було одразу 4 подружки нареченої та відповідна кількість друзів нареченого.

Читати також Жіночі хитрощі: Даша Кацуріна показала, як натякає Дантесу на весілля Зазначимо, що новина про весілля мами Майлі Сайрус стала доволі неочікуваною для її прихильників, адже лише трохи більше року тому вона розлучилася з Біллі Реєм Сайрусом, у шлюбі з яким була з 1993 року.

Відомо, що роман із Домініком Перселлом Тіш Сайрус закрутила за кілька місяців після розставання з чоловіком, а пропозицію руки та серця від актора вона отримала лише через 4 місяці стосунків.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA