дизайнер Мода дизайн Met Gala MET

«Жінки одягають жінок»: стала відома тема наступного балу Met Gala

Сейчас читают: 949
womo.ua

Щойно Інститут костюма Метрополітен-Музеї анонсував відкриття виставки, яка має на меті розкрити глибинний вплив жіночих будинків моди та спадщину легендарних дизайнерок.

Майбутня виставка Інституту костюма в Нью-Йорку та Met Gala – 2024 будуть присвячені жінкам та пройдуть під гаслом «Жінки одягають жінок».

Це означає, що вже традиційно через девʼять місяців ми зустрінемо розкішних гостей Met Gala-2024 на легендарних сходах Нью-Йоркського Музею-Метрополітан. Читайте також: Українська художниця заснувала власний бренд одягу TONiA: фото першої колекції На виставці, яка стартує з 7 грудня 2023 року і триватиме до 3 березня 2024 року, покажуть одяг анонімних кравчинь початку 20 століття та іменитих дизайнерів, зокрема Рей Кавакубо з роботами для Comme des Garçons, Піа Девіс та Отем Рендольф для No Sesso, Мадлен Віонне, Клер Маккарделл, ВВів’єн Вествуд, Габріели Херст, Міуччі Пради, Симон Роша та інших. Читайте також: Українську дизайнерку Світлану Бевзу запросили на Met Gala: фото Читайте також: Анджеліна Джолі запускає власне ательє: подробиці Сама структура виставки буде побудована в хронологічному порядку, з початку 20 століття до сучасних дизайнерів, які працювали в найвідоміших будинках моди та ательє в Парижі.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA