люди позитив Нео цікаві факти

Величати по-матері: 16-річна киянка стала Лесіївною, змінивши ПІБ

Сейчас читают: 916
hochu.ua

Юна феміністка з Києва вирішили змінити свої прізвище, ім'я і по-батькові на... “по-матері”. Люди не перестають дивувати. Раніше ми писали, як фінка заробила мільйон, безкоштовно прибираючи антисанітарні квартири, а тепер розкажемо, чому українка вирішила відмінити ім'я тата у своєму ПІБ, і як це коментує матір.Як тільки їх виповнилося 16 років, дівчина вирішила з мінити собі ПІБ, і стала Литвиненко Станіславою Лесіївною.

Про це розповіла мама дівчинки, Леся Литвиненко. Читати також Сезон леопардового принта відкрито: перед виходом з дому гляньте у дзеркало (ФОТО) Це перший в Україні випадок, коли громадянин буде зватися не по-батькові, а по-матері.

Дівчина взяла прізвище тата, який її виховав, залишила ім'я, дане при народженні, і додала до нього матір.Леся Литвиненко вважає, що такий вибір доньки є результатом виховання.

Станіславу виростили справжньою феміністкою.Жінка для своєї дитини робить все, жінка ладна вмерти за своє дитя і буквально вмирає при пологах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA