Хлоя Чжао Сша Роман Хлоя Чжао Сша

Американська режисерка екранізує роман «Гамнет» про дружину Вільяма Шекспіра

Сейчас читают: 176
womo.ua

Американська режисерка й сценаристка Хлоя Чжао екранізує відомий роман ірландської письменниці Меггі О’Фаррелл «Гамнет» (Hamnet).

Про це пише Variety. Читайте також: Експрезидент США Клінтон шкодує, що змусив Україну відмовитися від ядерної зброї: подробиці Зазначається, що над фільмом працюватиме американська компанія Amblin Partners, а також Hera Pictures, Neal Street Productions і Book of Shadows.

Меггі О’Фаррелл напише сценарій спільно з Хлоєю Чжао. Це буде перша повнометражна робота Чжао після виходу у 2021 році фільму «Вічні» від Marvel Studios. Читайте також: Українці стали найбільшими інвесторами в польську нерухомість серед іноземців Читайте також: Проєкт «Неопалимі»: в Україні безоплатно лікуватимуть людей, які отримали шрами від війни Додамо, що у 2020 році «Гамнет» отримав Жіночу премію за художню літературу й премію Національного кола книжкових критиків за художню літературу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA