Женское здоровье кофе

«Американо з собою, будь ласка»: 7 причин не відмовлятися від кави

Сейчас читают: 483
cosmo.com.ua

Горнятко свіжої кави для багатьох — улюблений ранковий ритуал. У такі моменти здається, що не існує нічого і нікого — свого роду медитація.

З кави розпочинається ранкове пробудження та робота в офісах, її аромат та смак одразу тонізує і пробуджує. Проте тренд на ЗОЖ змусив багатьох, незважаючи на прихильність до напою, відмовитися від ранкової кави.

Ми ж кажемо: не треба так. І наводимо 7 вагомих причин не відмовляти собі в ранковій / обідній / у компанії подруг каві (якщо табу на неї — не рекомендація твого лікаря, звичайно). Кава — прекрасний антиоксидант Навіть напій без кофеїну містить багато антиоксидантів, хоч їх і менше, ніж у звичайній каві.  Кава для роботи серця Звичайно, потрібно бути уважним і усвідомленим щодо власного здоров`я — не всім кава може йти на користь.

Як от гіпертонікам, для яких чашка кави — це стрибок тиску та пульсу. Якщо в тебе немає таких проблем зі здоров’ям, то кава — твій друг та помічник.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA