Ливан НОВОСТИ благотворительность ВЗРЫВ Ливан

Як Амаль та Джордж Клуні допомагають постраждалим від вибуху в Бейруті

Сейчас читают: 565
cosmo.com.ua

Весь світ об`єднав зусилля задля допомоги постраждалим від вибуху у Бейруті, котрий стався у вівторок, 4 серпня, — за попередніми даними, у порту міста могла вибухнути селітра.

Нагадаємо, вибух був настільки потужним, що зруйнував будівлі у радіусі декількох кілометрів, а також забрав життя більш ніж 130 людей, близько 4 тисяч людей постраждали.  Відео: La Repubblica На залишилися осторонь від трагедії голлівудські зірки, зокрема, Джордж Клуні з дружиною Амаль.

Подружжя пожертвувало 100 тисяч доларів благодійним організаціям Лівану, котрі надають допомогу постраждалим від вибуху.  «Ми дуже хвилюємося за жителів Бейруту через руйнування, з якими вони зіхтовхнулися за останні декілька днів.

На місці надають допомогу три благодійні організації: ліванський Червоний Хрест, Impact Lebanon та Baytna Baytak. Ми передаємо їм 100 тисяч доларів і сподіваємося, що інші також доєднаються до допомоги будь-яким можливим способом», — наводить слова офіційної заяви зірок видання Variety.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA