фільми кіно особисте життя відомих людей фільмографія дні народження відомих людей

Алан Рікман: ролі, які зробили актора улюбленцем мільйонів

Сейчас читают: 274
womo.ua

Сьогодні, 21 лютого 2024 року, відомий британський актор Алан Рікман світкував би 78-річчя, проте 14 січня 2016 року він помер від раку підшлункової залози у віці 69 років.

Найбільш відомий за роллю Северуса Снейпа в серії фільмів «Гаррі Поттер» Алан Рікман до кіновизнання грав у театрі, йому легко давалися ролі негативних персонажів.

Завдяки акторському таланту його запросили зіграти лиходія в фільмі «Міцний горішок». Проте він не хотів перетворюватися на чергового стереотипного кінолиходія і вніс деякі зміни у сценарій. Читайте також: Викидень, насильство та звинувачення у трансфобії: Джоан Роулінг розповіла про своє життя Його голлівудський дебют справив враження: іронічний терорист Ганс Грубер у майстерно стилізованому виконанні Рікмана багатьом глядачам запам’ятався краще, ніж герой Брюса Вілліса.

Однак успіх стрічки позбавив Алана можливості зіграти Вальмона в американських «Небезпечних зв’язках»: продюсери відмовилися віддати роль «акторові з бойовика».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA