Україна Срср місто Київ що подивитися кіно куди піти у вихідні вистави Україна Срср місто Київ

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 30 вересня — 6 жовтня

Сейчас читают: 438
womo.ua

Афіша тижня пропонує відвідати найцікавіші заходи, серед яких вистави, концерти, музичні події, фестивалі та виставкові проєкти. Вистава тижня 30 вересня: «Варшавська мелодія» в Театрі імені Лесі Українки Ця вистава – історія кохання, світлого, зворушливого, трохи сумного.

Випадкова зустріч у повоєнному місті. Він – колишній фронтовик, який став студентом і вивчає виноробство. Вона – польська дівчина, майбутня співачка, яка навчається у консерваторії.

Ця зустріч переросла в міцні, теплі, взаємні почуття. Незабаром щаслива розв’язка, але… радянська влада вирішила інакше: вийшов Указ про заборону в СРСР шлюбів з іноземцями…   Мине багато років, перш ніж Віктор і Гелена зустрінуться знову – у кожного своє життя, своя родина.

Спогади про першу зустріч – живі й бентежні, але безглузді умовності неможливо подолати, через політичні, культурні, етнічні обставини.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA