Україна місто Київ Театр що подивитися кіно куди піти у вихідні вистави Україна місто Київ

Афіша тижня: що подивитися, послухати та куди сходити 5-12 травня

Сейчас читают: 515
womo.ua

Виставка тижня до 16 травня: благодійний фотопроєкт «Вишивана Україна» У торгово-розважальному центрі стартував благодійний проєкт «Вишивана Україна».

Він спрямований на підтримку жінок, що захищають країну в Силах оборони. Головними героїнями фотопроєкту стали захисниці, парамедикині, ветеранки та військові волонтерки громадської організації «Землячки».

Вітчизняний бренд SVARGA надав учасницям вишите вбрання з колекції «Вишивана Україна» з орнаментами усіх регіонів України. Організатори благодійної виставки хочуть нагадати про єдину країну та спільну боротьбу.

Всі кошти від проєкту спрямують на забезпечення наших захисниць тактичною формою. Де: ТРЦ Gulliver Коли: до 16 травня Концертна програма тижня 8 травня: “Щоденник пам’яті” Національний Академічний духовий оркестр України презентує нову програму творів, якою прагне вшанувати пам’ять полеглих та постраждалих як Другої світової війни, так і сучасної.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA