проєкт

Академія медіа для дівчат 1.0: 28 червня закінчується термін подання заявок

Сейчас читают: 739
womo.ua

У сучасному світі, де інформація та швидкість її передачі відіграють вирішальну роль, медіа та комунікації стали ключовими елементами повсякденного життя.

Здатність критично оцінювати ситуацію та створювати якісний контент є надзвичайно важливою навичкою для молодих людей, особливо для тих, що прагнуть впливати на суспільство й змінювати його Проєкт “Girls Media Academy 1.0 / Академія медіа для дівчат 1.0” —  це унікальна можливість для дівчат віком 18-21 років, які не вивчають журналістику чи комунікації у рамках формальної освіти, розвинути свої навички у сфері медіа, комунікацій та блогінгу.

Це інструмент, який допоможе стати більш стійкими до дезінформації та маніпуляцій, а також набути комплексне розуміння того, як працює медіа та блогінг в Україні.

Випускниці проєкту отримають не тільки базові знання у відповідних сферах, але й навчаться висвітлювати соціально важливі питання, такі як гендерна нерівність, зміна клімату, бодішеймінг та багато іншого Якими є складові проєкту? 20 online зустрічей (10 інформаційних та 10 практичних) Креативні завдання між зустрічами (індивідуальні та командні) Менторська підтримка для виконання командних креативних завдань Інтерактиви на знайомство та командотворення Додаткові ресурси для глибшого самостійного опрацювання кожної теми Спільнота підтримки та розвитку в Telegram Конкурс журналістських матеріалів, найкращі з яких будуть опубліковані у партнерських медіа Конкурс соціально-орієнтованих матеріалів для публікації в соціальних мережах, авторка одного з яких отримає від ГО “Жіноча Ліга” одноразовий грант у розмірі 3 000 грн для купівлі додаткових навчальних матеріалів/курсів з теми, релевантної до теми проєкту Стажування в редакції медіа партнера проєкту — online журналі

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA