свято

Як провести День Глобал Велнес 8 червня

Сейчас читают: 659
womo.ua

Приєднуйтесь до мільйонів людей по всьому світу та святкуйте День Глобал Велнес, взявши участь у безкоштовних заходах у суботу, 8 червня 2024 року.

Як зробити прості кроки для покращення свого стилю життя та провести цей день можна дізнатися у маніфесті GWD. День Глобал Велнес (Global Wellness Day, GWD) відбудеться втринадцяте в суботу, 8 червня 2024 року, закликаючи мільйони людей по всьому світу долучитися до святкування під гаслом #MagentaNature.

Цей день пропонує різноманітні заходи: від волонтерів-пожежників, які навчають громади про природу, до пренатальної йоги, арт- та музичної терапії для майбутніх матерів, йоги повного місяця з медичною звуковою терапією та семінарів племені Блекфіт. #MagentaNature символізує подорож відновлення зв’язку з природою, запрошуючи людей відчути трансформаційну силу гармонії з навколишнім середовищем. Читайте також: Google представив в Україні платформу «Безпека дітей в Інтернеті» 2024 рік – це рік, коли День Глобал Велнес зосереджується на глибокому зв’язку між людством і природою, виступаючи за комплексний підхід до благополуччя.

Понад 120 амбасадорів GWD, ключових прихильників і волонтерів закликають людей будь-якого віку жити в єдності з природою, об’єднуючи чотири стовпи філософії #MagentaNature, щоб окреслити план дій, який охоплює матеріальні та нематеріальні аспекти зв’язку з природою: Їжте натуральне.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA