Холостячка новини шоубізнес Леся Нікітюк

"А чоловіків на шоу з фронту відізвуть?": соцмережі обурилися кандидатурі нової "Холостячки"

Сейчас читают: 356
hochu.ua

Чутки про те, що Леся Нікітюк може стати головною героїнею нового сезону шоу "Холостячка" ходять уже давно. А днями канал СТБ знову підігрів розмови, представивши телеведучу в ролі головної кандидатки.

Однак, судячи з реакції Мережі, глядачі залишилися дуже незадоволені такими новинами. Деталі — на HOCHU.ua!На офіційній сторінці каналу в Instagram з'явилася публікація, в якій Леся Нікітюк розповіла про особисте життя.

Під час зйомок проєкту "Неймовірна правда про зірок" телеведуча зізналася, що раніше в неї не залишалося часу на особисте життя, адже всю свою увагу вона приділяла роботі.

Однак війна змінила її життєві погляди й тепер леді Ле готова поєднувати кар'єру і стосунки. Читати також Леся Нікітюк розповіла, як її підколов священник однією фразою Цікаво, що саму Лесю Нікітюк редактори назвали "головною холостячкою країни", натякнувши на популярний романтичний проєкт "Холостячка".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA