характер езотерика чоловічі імена імена ім'я

Один їхній мінус легко перекреслює всі плюси: чоловіків із якими іменами жінки терпіти не можуть

Сейчас читают: 711
hochu.ua

В ім’я людини завжди закладається певна енергетика. В одних випадках вона позитивна і власників цих імен протягом всього життя переслідує удача та успіх, тоді як для інших все не так просто.

Раніше ми розповідали про 3 жіночі імені, власниці яких будуть щасливими аж до старості, а тепер розкажемо, які імена більшість жінок вважає абсолютно непривабливими.Езотерики вважають, що деякі чоловіки не мають шаленої популярності у жінок зовсім не через свій типаж чи непростий характер - їм просто не дуже пощастило з ім’ям.

І річ тут навіть не в їх милозвучності, а, скоріше, в енергетиці, яка в них закладена. Що це за 5 чоловічих імен, які зовсім не подобаються жінкам, розповідає glavred.

Читати також Ваша думка їх не цікавить: імена найвпертіших жінок, з якими неможливо домовитись З цим чоловіком буде весело в юності - він любить компанію, тусовки та й загалом - за будь-який “кіпіш”.

Об этом же в других изданиях
lifehelper.one
Один из ключевых преимуществ термостойкого герметика для дымоходов — его состав. Он не содержит в себе горючих компонентов, что обеспечивает дополнительную безопасность при использовании в отопительных lifehelper.one /10 месяцев назад
kvartblog.ru
Один из ключевых преимуществ термостойкого герметика для дымоходов — его состав. Он не содержит в себе горючих компонентов, что обеспечивает дополнительную безопасность при использовании в отопительных kvartblog.ru /10 месяцев назад
hochu.ua
Помер ще місяць тому, а відомо стало тільки зараз: пішов із життя один із акторів "Титаніка" (ФОТО, ВІДЕО) hochu.ua /10 месяцев назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA