Сша Нео Сша

8 визначних моментів у кар’єрі Серени Вільямс

Сейчас читают: 801
vogue.ua

У вересневому номері американського Vogue Серена Вільямс оголосила про завершення своєї професійної тенісної кар’єри. Описуючи це рішення як «перехід» та «еволюцію», одна з найвидатніших тенісисток світу розпочинає новий етап власного життя.

Від здобуття своєї першої великої перемоги в індивідуальному розряді на Відкритому чемпіонаті США в 1999 році, Вільямс виграла 23 титули на турнірах Великого шлему; залишалася першою ракеткою світу в рейтингу WTA рекордні 186 тижнів; виграла чотири золоті олімпійські медалі та, як відомо, стала найвисокооплачуванішою спортсменкою всіх часів.

Проте навіть з усіма цими титулами, почестями та трофеями, мабуть, найзначнішим досягненням тридцятирічної кар’єри Вільямс став її вплив на ставлення до жінок у великому спорті.

Щоб відзначити кінець епохи, Vogue згадує дев’ять найвидатніших моментів неперевершеної кар’єри Серени Вільямс. Наприкінці 1990-х у тенісних колах уже точилися розмови про нестримне піднесення сестер Вільямс, які своїм атлетизмом і надзвичайно потужними подачами переосмислювали жіночу гру.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA