Лан Дельрей Happy Birthday Сша знаменитости музыканты Лана Дель Рей Нео Лан Дельрей Happy Birthday Сша

8 найстильніших кліпів Лани Дель Рей

Сейчас читают: 102
vogue.ua

Естетика в кліпах Лани Дель Рей відіграє особливу роль: найкращі відео співачки можна дивитися як мініфільми. У день народження артистки — 21 червня Лана Дель Рей святкує 37-річчя — Vogue.

ua вибрав вісім її найстильніших кліпів. Пісню представили 2013 року як саундтрек до стрічки «Великий Гетсбі». Відео дуже точно зображує епоху «шалених 20-х», у які відбуваються події фільму й відповідно роману Френсіса Скотта Фіцджеральда: джаз, розкішні жінки, блискучі сукні й меланхолія.

У створенні кліпу брав участь Баз Лурман, режисер «Великого Гетсбі». Одна з найпопулярніших пісень Лани Дель Рей, яка увійшла 2012 року до альбому Born to Die.

Трек присвячений парубку в блакитних джинсах і білій футболці, такому собі Джеймсу Діну наших днів. Разом з Ланою головну роль у ньому грає DJ Бредлі Сойле, симпатичний хлопець з тату, який купається в басейні разом з ліричною героїнею.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA