Україна місто Софія проза привітання свято вірші листівки Україна місто Софія

День Соборності України: гарні привітання та щирі побажання

Сейчас читают: 403
womo.ua

День Соборності України — свято, яке відзначають щороку 22 січня в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

Офіційно в Україні День Соборності відзначають з 1999 року. З 30 грудня 2011 року, згідно з Указом Президента України (на той час Віктора Януковича) День Соборності на офіційному рівні скасували й натомість встановлено «День Соборності та Свободи України».

Однак 13 листопада 2014 року Указом Президента України Петра Порошенка свято відновлено. Читайте також: Україна посіла друге місце у всесвітньому рейтингу благодійності Сьогодні пропонуємо до вашої уваги сучасні листівки та привітання з Днем Соборності України: Привітання на День Соборності України 2024: вірші Я співаю про тебе, прекрасна країно, Де хлібами духмяними вкриті поля, І про шлях твій до волі, моя Україно, Незалежна та славна слов’янська земля!

Велична і свята, моя ти Україно, Лише тобі карать нас і судить Нам берегти тебе, Соборну і єдину І нам твою історію творить!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA