Украина РЕЙТИНГ Forbes опитування дослідження Украина

50 найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes

Сейчас читают: 728
womo.ua

Журнал Forbes разом з Work.ua склали рейтинг 50 найкращих роботодавців воєнного часу в Україні. Про це повідомляє Forbes Ukraine.

Зазначається, що для складання списку проаналізували понад 28 000 анкет. Співробітники 77 компаній заповнили понад 100 анкет. Читайте також: Ексдепутатка шведського парламенту підписала контракт із ЗСУ: подробиці НБУ прогнозує, що безробіття поступово зменшуватиметься і досягне 17,6% наприкінці 2025 року. Читайте також: Як працює російська пропаганда: у Києві відкривається інтерактивна виставка 63% опитаних максимально готові рекомендувати свого роботодавця знайомим та родичам (десять балів з десяти).

Наприкінці 2021 року таких було 53%. Середня самооцінка готовності співробітників рекомендувати свою компанію як роботодавця – 9,01. Читайте також: Тренд Лесі Українки: український бренд випустив благодійні ґердани 6% опитаних вважають, що отримують у своїй компанії ринкову зарплату.

20% заявили, що отримують більше, ніж за аналогічну роботу в інших компаніях, 24% – що менше, решті було важко відповісти на це запитання. Рейтинг роботодавців України 2023: Фото: Forbes.ua The post 50 найкращих роботодавців воєнного часу за версією Forbes appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA