штат Флорида музика жінки кар'єра успішні жінки штат Флорида

Шакіра стала жінкою року за версією журналу Billboard

Сейчас читают: 816
womo.ua

46-річна легендарна співачка Шакіра визнана «Жінкою року» за версією найпрестижнішого музичного видання Billboard. Про це пише Billboard.

Зазначається, що зірка отримає нагороду на заході під назвою Latin Women in Music, який стане першою в історії журналу подією, присвяченою латиноамериканським артистам за їхній внесок у розвиток музичної індустрії.

Подія запланована на 7 травня. Читайте також: Зйомки фільму «Іржа», на яких вбили українку Галину Хатчінс, відновили: подробиці Також за даними Billboard, Шакіра продала 95 мільйонів платівок, що зробило її найпопулярнішим музикантом усіх часів, а також найпопулярнішою латиноамериканською артисткою.

Виконавиця хітів «Whenever Wherever», «Loca» та інших може похвалитися 10 преміями «Греммі» та 11 студійними альбомами. Читайте також: Зґвалтована Романом Поланскі жінка пробачила насильника: подробиці Читайте також: Що стало з кар’єрою Спартака: подробиці Також преміями відзначать вклад в індустрію інших латиноамериканських співачок, зокрема Ани Габріель, Емілії та інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA