місто Донецьк НОВОСТИ школьное образование місто Донецьк

«Школа Техно»: на Донеччині визначили найкращих у створенні smart-рішень школярів

Сейчас читают: 941
womo.ua

У Покровську на Донеччині пройшов фінал освітнього технологічного конкурсу «Школа Техно» для школярів старшого віку. Всього до участі долучилось 30 команд, проте лише 10 з них дійшли до фіналу й отримали право боротись за можливість впровадження свого освітнього smart-рішення у рідній школі.

Організаторами конкурсу виступили ГО «Покровська Платформа спільних дій», Донецький національний технічний університет, Донецький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти.

Фінансову підтримку проєкту надала компанія «Донецьксталь». Основне конкурсне завдання полягало в розробці пристрою, системи, програмного рішення, які можна було б бути використати для створення більш комфортних побутових або навчальних умов для шкіл: як для учнів, так й для вчителів та персоналу.

Обов’язковими для конкурсного рішення  повинні були стати  ІТ- та технічна складові. Крім того, проєкти  мали бути реалістичним, з можливістю масштабування, пілотного впровадження та подальшої комерціалізації.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA