місто Sander обувь Тренд Нео місто Sander

5 видів босоніжок, які ніколи не вийдуть з моди

Сейчас читают: 865
vogue.ua

Класичні босоніжки – це прикраса будь-якого літнього гардероба. Незалежно від того, чи ви затята мінімалістка, чи феєрична максималістка, ви знаєте, яку роль взуття насправді відіграє в цілісності будь-якого образу.

Однак, швидкоплинність тенденцій часто може збивати з пантелику та ускладнювати процес підбору вдалої пари. Щоб вас не полонили докори сумління, необхідно шукати та обирати універсальні силуети, виготовлені з високоякісного матеріалу.

Найрозкішніша позачасова пара, яка є на сучасному ринку взуття — сандалі Hermès Oran. Це культові босоніжки, які не втрачали своєї актуальності та привабливості з моменту їхнього створення четверть століття тому.

Справжня сила цього взуття полягає в легкості надягання та майстерно розробленому лаконічному дизайні. Звичайно, Hermès — не єдиний бренд, який пропонує позачасові босоніжки, які можна носити знову і знову кожного літа.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA