модели Нео Chanel

Три легендарні польські топмоделі, які були на обкладинках VOGUE UA

Сейчас читают: 247
vogue.ua

Три головні топмоделі Польщі, які з’являлися на обкладинках українського VOGUE. Насправді польських моделей, які з’являлися на обкладинках VOGUE UA, – більш як три.

Але ми вибрали найзірковіших. Дата народження: 12 червня 1983 (38 років)За гороскопом: Близнята Зріст: 179 смInstagram: 1,4 млн Амплуа: втілення сексуальності нового форматуОкрім моделінгу: соціальна активістка, феміністка, головна редакторка журналу «25», підприємиця та режисерка, авторка книжки про сексуальну просвіту, розробниця парфуму Original з нотами амбри, рожевого перцю, лілій та зеленого чаю.

Сьогодні Аня входить до рейтингу супермоделей за версією сайту models. com, має десятки обкладинок Vogue, найгучніші рекламні контракти, бере участь у благодійних проєктах та виявляє соціальну активність.

Аня Рубік народилася в польському Жешуві, у родині ветеринарів. Багато переїжджала з батьками: маленькою встигла пожити в Польщі, Греції, Канаді, Південній Африці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA