місто Київ бізнес Київ переселенці місто Київ

Де пропонують жити українцям, які втратили житло: плюси та мінуси модульних містечок

Сейчас читают: 438
womo.ua

Унаслідок обстрілів російських військових деякі будинки українців не підлягають відновленню та мають бути повністю знесені. Деякі з будинків мають відремонтувати, але поки реконструкція триватиме українці мають десь жити.

Тож український архітектор Олег Волосовський разом із українськими виробництвами об’єдналися у платформу і створили виробництво повного циклу модульних меблів MOD та модульного містечка CAMPUS.

Проєкт назвали «Peaceful Weapon». Архітектор Олег Волосовський ділиться, що почав розробляти проєкт ще у перші дні війни, коли перебував у лавах тероборони.

Вперше ці модульні меблі випробували ще до війни у хостелі Stalker, що під Чорнобилем. «Ми випробували цю систему, тож ясно, що маючи цей досвід, з перших днів війни наша компанія не припиняла роботу і розпочала розробку конструкторської документації житлових модулів — це зайняло 1,5 місяця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA